• KYS ontzorgt

  Ik had al diverse pogingen gedaan om mij door de branche-eigen RI&E vragenlijst te worstelen, echter zonder resultaat. Henny bezit de kennis en kunde om in "gewone" taal de bedrijfsrisico's te bespreken en een uitstekend verzorgde RI&E met beheersmaatregelen op te stellen. Tijdens de jaarlijkse evaluatie wordt het bijbehorende Plan van Aanpak geactualiseerd. Henny ontzorgt ons in het voldoen aan de wettelijke zorgplicht!

  Lisette Breuker, Breuker TeleMarketing & Meer

 • Deskundig, doelgericht en pragmatisch

  Wij werken voor de RI&E samen met KYS Facility. Dit is niet onze core business. Henny van Bakel weet ons deskundig en doelgericht te begeleiden. Zorgt dat alles up to date blijft, wetswijzigingen worden doorgevoerd en ze vertelt exact wat wel en niet gepubliceerd moet worden. De in onze ogen soms lastige zaken lost zij pragmatisch op.

  Richard van Hunnik, Superior Manufacturing Group-Europe B.V.

 • Stok achter de deur

  Wij hebben behoefte aan een stok achter de deur als het gaat om de RI&E. Dankzij KYS Facility wordt alles naar volle tevredenheid en binnen de tijdslijnen die daar voor staan voor ons uitgevoerd. In principe zien we Henny 1 keer per jaar. Maar is er tussendoor iets urgents of hebben wij vragen, dan wordt dat snel en plezierig door haar opgepakt.

  E. Schaap, Roestvaststaalindustrie Westra B.V.

 • Gezond thuiswerken

  Onze medewerkers werken een deel van hun tijd vanuit huis. Efficiënt, want dat bespaart veel reis- en filetijd. Bij thuiswerken is het alleen wel noodzakelijk om aandacht aan de werkplek te schenken. Anders kunnen er door een slechte werkhouding gezondheidsklachten ontstaan. Henny van Bakel heeft vakkundig in kaart gebracht aan welke wettelijke basiseisen een thuiswerkplek behoort te voldoen.

  Pieter Wijnstra, Nox People

 • Praktische en efficiŽnte benadering

  Duo Metal houdt zich bezig met de reparatie en revisie van worktools van grondverzet machines. KYS Facility benadert ons RI&E traject praktisch en efficiënt. Henny luistert goed en komt bovendien regelmatig zelf met initiatieven waar wij wat aan hebben. Ze heeft daarnaast veel ervaring en kennis van zaken. En neemt de tijd om haar werk zorgvuldig te doen.

  W. Verstegen, Duo Metal B.V.

 • Arbeidsinspectie vrolijk gestemd

  Prins Maasdijk richt zich op intern transport op maat. Op verzoek van de Arbeidsinspectie hebben wij Henny van Bakel een aanvullend RI&E onderzoek volgens ATEX richtlijn laten opleveren. Gericht op mogelijke gasexplosies. Ook heeft zij een Bedrijfsnoodplan gemaakt. Resultaat; een plan van aanpak waar wij echt wat aan hebben, inclusief een enthousiaste Arbeidsinspectie.

  M. Grootscholten, Prins Maasdijk

 • Innovatie en veiligheid staan voorop

  Takii Europe B.V. is de Europese divisie van Takii & Company Ltd., Kyoto, Japan. In 175 jaar is Takii uitgegroeid tot een "global player" van formaat in de bloem- en groentezaad industrie. De afgelopen jaren hebben wij stevig geïnvesteerd in onze organisatie. Maar ook op veiligheidsgebied hebben wij een professionaliseringsslag gemaakt. Henny van Bakel heeft daar organisatiebreed een belangrijke bijdrage aan geleverd.

  D. Twigt, Takii Europe B.V.

Woman