• Wij adviseren klanten over Arboregels

  Als fabrikant van tilhulp-systemen helpen wij onze klanten overeenkomstig de Arbowet te werken. Daar komt bij dat de klanten steeds vaker vragen naar onze VCA bedrijfscertificering. Al sinds 2005 is KYS Facility betrokken bij ons veiligheidsbeleid en daar zijn we meer dan tevreden over. Henny van Bakel is vakbekwaam, behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht. En houdt ons wakker. Dat willen wij graag zo houden.

  Ron Verwater, Dotec B.V.

 • De aanpak van KYS is glashelder

  Als glasleverancier en -reparateur houden wij ons aan strikte veiligheidsregels. Wij zien er o.a. nauwlettend op toe of onze werknemers de verstrekte snijvaste handschoenen en polsbeschermers dragen. Henny van Bakel helpt ons uitstekend bij het Arbobeleid en heeft in company de B-VCA en VOL-VCA cursus verzorgd. Mede door de glasheldere presentatie van Henny sloten we de cursus af met een hoog slagingspercentage.

  Maarten Rood, GSF Glasgroep B.V.

 • Sterkere concurrentiepositie

  Wij zijn actief in de detacheringsbranche, gericht op technische functies. NEN-4400-1 en VCU certificering geeft onze opdrachtgevers zekerheid en tegelijk bezorgt het ons een sterkere concurrentiepositie. Henny van Bakel heeft ons begeleid naar certificering en ondersteunt ons bij de jaarlijkse VCU controle audit. Zij geeft goede feedback en praktische adviezen. In de toekomst zullen wij zeker zaken blijven doen met KYS Facility.

  Suzy Vermeulen, Orion Groep B.V.

 • Veiligheid staat bij ons voorop

  De VCA bedrijfscertificering is bij ons rijplatenverhuur- en transportbedrijf vlot en goed verlopen. KYS Facility neemt ons veel werk uit handen. Henny van Bakel weet door de ruime praktijkervaring exact wat er speelt en denkt actief mee, daarover zijn we dik tevreden. De certificering heeft ons bewuster gemaakt van de risico's die onze medewerkers lopen. En dat is pure winst, want hun veiligheid staat bij ons voorop.

  Petra de With, Schaap de With vof

 • Goede samenwerking

  Naast de deskundige en professionele manier van werken, waardeer ik Henny van Bakel vanwege haar gedrevenheid. Zij is een gepassioneerde vakvrouw. Met veel kennis van onze uitzendbranche. Het opgeleverde VCU handboek is door ons zelf intern gemplementeerd in ons kwaliteitsmanagementsysteem en op ons intranet geplaatst. Kortom, de perfecte samenwerking.

  Frank Haagedoorn, Continu B.V.

 • Minder kopzorgen

  Wij zijn goed in cv- en sprinklermontage. Maar voor onze RI&E en VCA* bedrijfscertificering is externe hulp onontbeerlijk. Henny van Bakel heeft laten zien dat het Plan van Aanpak VCA en RI&E een uitstekend hulpmiddel zijn om ons dagelijks werk goed te doen. Daarbij is zij klantgericht en wordt je altijd direct geholpen. Veiligheidszaken zijn voor ons een kopzorg minder.

  George Ströhlein, BS Installatie & Montage vof.

Woman