Even voorstellen

Afbeelding

In de functie van externe adviseur, projectbegeleider en (interim) coach help ik ondernemers bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en implementatie van bedrijfscertificeringen.

Samenwerken en transparantie

Iedere klant is uniek. Met mijn persoonlijke inbreng en praktijkgerichte aanpak geef ik bedrijven en organisaties met maatwerk nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden in de bedrijfsvoering om de doelstellingen te realiseren en belanghebbenden tevreden te stellen.

Mijn bedrijfskundige- en veiligheidskundige achtergrond en jarenlange praktijkervaring op het gebied van kwaliteits-, veiligheids-, milieu-managementsystemen en Arbowetgeving vormen samen een brede basis van dienstverlening en inlevingsvermogen die leiden tot de gewenste bedrijfscertificeringen voor de klant.

Vooraf stem ik de activiteiten én het tarief af op specifieke klantwensen. Gewoon zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Openheid en persoonlijke betrokkenheid vind ik belangrijk.

Kennisoverdracht

Directe persoonlijke kennisoverdracht en creëren van draagvlak is een belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening. Betrokkenheid van de medewerkers is daarbij van groot belang. Indirect zijn de specifieke digitale klanthandboeken op www.mijnhandboeken.nl een praktisch hulpmiddel.

Bewijs hiervoor zijn de klanten die al jarenlang gebruik maken van mijn diensten en zelfstandig de geïmplementeerde systemen laten toetsen door erkende instanties. Daar hebben ze mij niet voor nodig.

KYS Facility B.V.
Henny van Bakel

KYS biedt ondersteuning op het gebied van:

Arbo en veiligheid

Informatiebeveiliging